Prin gaura cheii

iubirea e relativa…

Posted on: November 18, 2008

astazi pe strada am vazut doi batranei, care se tineau de mana. la fel ca doi proaspat indragostiti vorbeau si se ocroteau unul pe celalalt. m-am gandit la tot cei pe care ii cunosc… numai certuri, desprtiri si suparari. oare noi tinerii nu mai stim sa iubim, sau exista o forta supranaturala ce ii uneste in dragostea asta atemporala.

dragostea nu e pasiunea mistuitoare care te face sa fii nebun dupa cineva, sau durerea pe care ti-o provoaca absenta lui. dragostea e linistea pe care ti-o aduce prezenta lui si increderea pe care o ai chiar daca nu e cu tine. iubirea e acel sentiment pur care lasa lacrimile deoparte si se dedica cu totul persoanei celeilalte fara a cere ceva in schimb. mi se pare ca generatia noastra a uitat ce e iubirea, a inlocuito cu dorinta si cred ca peste 50 de ani n-am sa mai vad batranei indragostiti pe strada, ci doar batrani amari cu suflete ravasite, si lipsiti de capacitatea de a iubi sau a crede in ceva.

iubirea e relativa…dar miroase a naftalina

Advertisements

3 Responses to "iubirea e relativa…"

Mi-a placut mult ce ai scris despre iubire. Sunt linistit, viitorul nu va fi chiar asa sumbru. Undeva, peste 50 de ani, printre batraneii aia “amari si ravasiti” va rasari si zambetul unei babutze simpatice care STIE ce e iubirea (dovada e in textul de mai sus).
O singura chestie ma nedumereste, de unde, draga, mirosul asta de naftalina?

nu stiu daca ai stat vreodata in preajam unor batraneii, mai ales cand isi scot la plimbare hainele “bune” din dulap. daca ai fi stat, ai fi stiut ca miros a naftalina. un miros simpatic de batranei;)

Mister rezolvat.
Obisnuiesti sa revezi filmele care ti-au placut? Eu fac asta din cand in cand si constat de fiecare data ca ma impresioneaza din ce in ce mai putin, firesc poate. Ma intreb la a catea recitere a postului tau nu o sa mai simt nimic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

Archives

Let’s Do It, Romania! Sa pastram Romania curata! ROMANE, FII MAI NEAMT!
November 2008
M T W T F S S
    Dec »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Advertisements
%d bloggers like this: