Prin gaura cheii

Unde mergem la cumparaturi?

Posted on: November 18, 2008

Ce ziceti de Oradea? La ora actuala sunt deja deschise cateva, unele sunt mai vechi (Crisul, Lotus Mall, Real, Practiker), altele s-au deschis anul acesta (cum ar fi de exemplu Obi sau aripa noua din Lotus Mall).

La Lotus am fost in weekend si oferta este variata. Sunt magazine pe care le gasesti si la Iulius Mall in Timisoara, dar si unele specifice (Devergo sau Voodoo). Vestea buna este ca chiar in toate magazinele gasesti lucruri pe care nu le vezi in Timisoara, poate pentru ca nu trec asa de repede. Eu mi-am facut un obicei sa imi cumpar hainele de la Oradea pentru ca aici nu ajung in timp util in magazine si mai gasesc lucruri cum imi plac.

Surpriza este ca se mai construiesc inca patru centre comerciale, care vor fi deschise o parte in cursul anului viitor si o parte in 2010.  Noile centre comerciale Era Shopping Center, Tiago Mall, Stop.Shop si Oradea Plaza promit sa transforme Oradea intr-o Mecca a cumparaturilor pentru romanii din vestul tarii. Primele trei sunt situate langa Real, la intrara dinspre Arad, iar ultimul se afla chiar in centrul orasului.

In acelasi timp, centrele comerciale se vor adresa si vecinilor maghiari care deja si-au facut un obicei in a face cumparaturile in Oradea.

Update: Da, desi pare incredibil, in Oradea sunt deja destul de multi maghiari care vin sa isi faca cumparaturile, deci mai multi chiar de langa granita. Nici oradenii nu mai merg asa de des la vecini sa isi faca cumparaturile si daca merg, iau numai anumite tipuri de produse.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

Archives

Let’s Do It, Romania! Sa pastram Romania curata! ROMANE, FII MAI NEAMT!
November 2008
M T W T F S S
    Dec »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Advertisements
%d bloggers like this: