Prin gaura cheii

In ce tara traim?!

Posted on: December 9, 2009

Nu, nu trageti concluzii pripite. Nu voi scrie despre nimic din ce va imaginati cand cititi titlul. Va voi povesti o intamplare hazlie de ieri.

Ne-am luat si noi televizor nou, ca de, e la moda. Si ca la orice televizor nou, trebuie sa il lasi sa isi caute mai intai canalele. Dar, inaite de asta, trebuia sa selectam limba in care va fi afisat meniul (exista si romana) si tara in care suntem (aici nu mai exista Romania). De prin partea asta de lume erau Estonia, Ungaria inca cateva care erau mai departe de noi si Europa de Est. Romania nu. Asa ca noi alegem frumos Europa de Est. Nu se potrivea chiar bine, da mergea. Sta televizorul nostru si isi cauta canalele vreo 5 min si cand porneste…. pauza sonor. Se auzeau doar pureci. Imaginea… perfecta.

Na, acu ce sa facem? Ne uitam noi prin setarile de sunet, incercam sa reglam fiecare chestie… da nu se auzea absolut nimic. Suna Andrei la numarul de telefon de pe garantie si foarte “imbucurator”, ne zic aia ca o sa vina maine sa ia televizorul sa vada ce are. SUPER! ce putem zice. Avem jucarie noua si ne uitam la ea.

Gata, problema cu sonorul este “incheiata”. Hai sa vedem ce mai stie asta sa faca… printre altele, sa vada poze. Si surpriza, in timp ce ne uitam la poze, constatam ca se aude ceva, muzica lor “default”. Fain. Deci totusi merge. Atunci de ce naiba nu se aude la TV? Ne apucam iar sa scotocim prin setari. Dupa ce am incercat absolut orice variante posibile, ne hotaram sa incercam sa resetam totul si sa o luam de la inceput.

Alegem iar limba romana, dar la tara ne hotaram sa incercam altceva… ca am citit noi pe acolo, ca in functie de tara aleasa, se fac anumite setari. Ce sa alegem? Hai sa punem Ungaria, ca tot e cel mai aproape. Isi cauta televizorul iar canalele… si ia ghiciti, in ce tara suntem? DA, evident, in UNGARIA!! pt ca de data asta sonorul MERGE!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

Archives

Let’s Do It, Romania! Sa pastram Romania curata! ROMANE, FII MAI NEAMT!
December 2009
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Advertisements
%d bloggers like this: