Prin gaura cheii

Sodou

Posted on: October 27, 2010

Recent, thanks to Lizi, am descoperit o bautura noua, foarte buna, si la gust si la raceala, si foarte, foarte usor de preparat.

La fiecare cana de lapte vei avea nevoie de un galbenus de ou crud si de o lingura de zahar si de un pliculet de zahar vanilat. Fierbi laptele. Il opresti cand a inceput sa fiarba. Separat, freci oul cu zaharul si zaharul vanilat. Laptele fiert il adaugi treptat la ou, amestecand. Abia cand amestecul de ou si lapte e destul de lichid poti sa il torni in restul de lapte. Daca incerci sa adaugi oul direct in laptele fierbinte s-ar putea sa ai o surpriza si sa ti se coaguleze oul. Adauga si esenta de rom la compozitie pentru aroma. Nu fa mai mult decat se bea o data, pentru ca bautura este foarte sensibila.

Mi-e mi-a ajutat mult cand am fost racita. Si chiar imi pare rau ca nu pot atasa aici si mirosul demential pe care il are.

PS. Poza am luat-o de aici (pana cand apuc sa fac si eu una).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

Archives

Let’s Do It, Romania! Sa pastram Romania curata! ROMANE, FII MAI NEAMT!
October 2010
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
%d bloggers like this: